tiistai 15. toukokuuta 2012

Se on siinä!

Otsikolla viittaan siis juuri valmistuneeseen taloomme:) 
Tänään oli siis käyttöönottotarkastus ja muuttolupa saatiin. Huomautettavaa tuli lähinnä puuttuvasta takaneduslasista (joka on valmis parin viikon sisällä) sekä ikkunaa ja ovea ympäröivistä koristelaudoista, jotka eivät olleet rakennustarkastajan mieleen...:)
Muutakin tapahtumaa uudessa kodissamme oli tänään,  nimittäin Kannustalon pitämä esittely. Ja ilmeisesti katsojia kävi ihan mukavasti. Oli kiva kuulla, että talomme oli saanut positiivista palautetta vierailta.
Eilen saimme vihdoin asennettua välitilan lasin ja sen myötä valaisimet. Tässä lopputulos:
                
Lasi tuli siis ainoastaan vesipisteen takana olevaan välitilaan, aika näyttää olisiko tarvittu myös muille seinille. Lasi on muuten peräisin JS-lasista, kuten muutkin kotimme lasit. Ystävällinen, nopea palvelu, voin suositella. Lisäksi hinta oli hyvin kilpailukelpoinen.

Wc pestynä ja valaisin paikallaan:

Vaikuttaa siltä, että jätevesipumppaamommekin lähti toimimaan eilen. Valitsimme siis Flygtin Compit pumppaamon viime syksynä.

 Nyt taitaa kamerasta loppua akku, joten lisää kuvia tulee sitten muuton jälkeen. Heti kun saamme jonkinlaisen nettiyhteyden toimimaan...

4 kommenttia:

 1. Hei, mistä nuo välitilan valot on hankittu?
  Mikä merkki ja malli?

  VastaaPoista
 2. Välitilan valaisimet on Bauhausista ja on nimeltään Bright light (halvat oli...) Haaveissa oli Savo design välitilan valaisimet, mutta olivat huomattavasti kalliimmat ja vielä nyt ei pussi kestänyt niitä hankkia:)

  VastaaPoista
 3. Hei, mistä wc:n kohdevalaisimet löytyy? :)

  VastaaPoista
 4. Hei, pahoittelen hieman viivästynyttä vastausta. Valaisin on hankittu Tampereen Nekalan Rauta-Otrasta.

  VastaaPoista