torstai 17. toukokuuta 2012

Muutto takana

Onnistunut muuttopäivä alkaa olla lopuillaan, nyt alkaa olla aika nauttia uudesta kodista. Huomenna palataankin sitten takaisin vuokrakämppään. Muutamia tavaroita sinne vielä jäi, lisäksi paljon siivottavaa... 
Sauna testattiin ensimmäistä kertaa ja todella ihanat, pehmeät löylyt tarjosi Mondexin sence black. Suosittelen!
Anoppi ystävällisesti hoiti ikkunan pesun, josta voin olla todella kiitollinen. Tässä yhteydessä paljastuikin pientä reklamoitavaa. Yhden makuuhuoneen ikkuna ei aukea, lisäksi karmi oli vaurioitunut (halkeama siis näkyy vasta kun ikkunan avaa). No pieni murhe tämän kaiken keskellä!
Kuvia en vieläkään saa otettua, kameran akku on unohtunut ladata kaiken muun puuhan keskellä...
Täällä muuten parhaillaan opetellaan elämään ilman tv:tä. Netti sekä tv toimivat elisan kuidulla, joka on vielä kytkemättä. Liittyminen muuten maksaa 1850€. Mielestämme aika suolainen hinta... Toistaiseksi netti toimii vielä vanhan sopimuksen mokkulalla. Toivotaan, että kuitu saadaan toimimaan pian!.

3 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!

  Et ole ainoa, joka on moittinut Tiivin (?) ikkunoita. Siis ettei jotkut ikkunat aukea. Siitä kannattaa vielä jaksaa ilmoittaa, niin asia korjaantuu.

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan uuteen kotiin!
  Ja ei kannata harmitella sitä tellun puuttumista, huomasin tässä yksi ilta kun kerrankin istuin sen ääreen että MITÄÄN en ole menettänyt kun en ikinä ehi katsella. Sieltä tuli huippusarjaa toisen perään, "suosikikseni" nousi heti suomitytöt new yorkissa. Hui mitä ajanhukkaa.
  Ja taas saa olla telkku kiinni seuraavat puoli vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea uuteen ja ihanaan kotiin! :)

  Toivottavasti jaksat kirjoitella/päivitellä blogia jatkossakin = )

  VastaaPoista