maanantai 21. toukokuuta 2012

Laatikoiden purkaminen jatkuu...

Vielä hakee tavarat omaa paikkaansa. Purkaminen on melko hidasta hommaa, kun samalla täytyy käytännössä pestä/tuulettaa ennen kaappiin laittamista. Lisäksi olen koittanut samalla pestä mahdollisimman paljon tekstiileitä koneessa, jotta niistä lähtee vanhan asunnon hajut pois. Aika monta koneellista onkin tullut pestyä parin päivän sisällä. Itse asiassa pyykkäys onkin ihan mukavaa hommaa kun on siihen kunnon koneet ja kodinhoitohuone:)
Vanha asunto on nyt joka tapauksessa saatu tyhjennettyä ja siivottua. Se on pääasia. Ulkovaraston tavarat odottaa parhaillaan kuistilla yhdessä kasassa siirtoa omille paikoilleen. Se onkin hieman hankalaa, koska tällä hetkellä meillä ei ole mitään ulkovarastoa, mihin niitä laittaa. Käyttöullakko on vielä puhallusvillapinnalla, joten sitäkään ei voi hyödyntää.
Lastenhuoneesta puuttuu vielä vaatekaappi, koska kyseinen kaappi oli tietty Ikeasta loppu. Eli lastenvaatteet on pysyy kassissa. Jos vielä kysäisisi kalustetukusta tarjouksen pienelle liukuovikaapille. Voisi olla monikäyttöisempi kuin Hemnes-kaappi.
Kameran laturi on muuten hukkunut muutossa... Kiva kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti