sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uusia kuvia

Takka on nyt siis lähes valmis ja se näyttää tällaiselta. Itse olemme todella tyytyväisiä ja innolla odotamme, koska päästään polttamaan ensimmäinen pesällinen. Muurari menee katolle vasta kun lumet on sulaneet, joten piippua joudumme hetken aikaa odottamaan.

 Tässä vielä lähempää kuvattuna koristelaatta.

Saunassa näyttää nyt tällaiselta. Kuvausvalo ei ole paras mahdollinen, joten seinäpaneeli näyttää kuvassa aika punertavalta.

Kiukaan taakse valitsimme tämännäköisen laatan. Saumat vielä puuttuu laatan välistä, muuten seinä on valmis.

Ja kylpyhuoneen laatoitusta. Myös tässä kuvausvalo on aika heikko. Varmaan saumausten jälkeen laatoitus tulee olemaan aika kiva. Pieni moka on taas käynyt tavaraa tilattaessa. Tai lähinnä tietokatkos. Saunapaneleita ostaessamme hankimme myös kylpyhuoneeseen samaa tervaleppäpanelia kattoon. Minä kun olisin halunnut katon valkovahatulla puulla. Täytyy selvittää, onko panelit mahdollista palauttaa vielä... 


 Kylpyhuone kodinhoitotilasta kuvattuna.

Tekninen tila ja Ecowatin paikka:

 Pikkuhiljaa alkaa hahmottua, kuinka pieni tekninen tilamme tosiaan onkaan. No pääasia, että kaikki tarpeellinen sinne saadaan mahtumaan (eli ecowatti, sähkökaappi, keskuspölynimuri, ilmastointikone ja lattialämmityksen jakotukki)

 Sähkäri kävi vihdosta viimein siirtämässä sähkökaapin tekniseen tilaan ja pääsimme luopumaan vuokrakaapista.

Tähän tulee sitten se terassi aikanaan...

Timpurit ovat ahkeroineet sisähommissa viime aikoina, joten ulkoa katsottuna talo näyttää edelleen tältä: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti