sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vesikaton asennusta

Nyt on siis aluskate-ruodeasennus valmis ja omat timpurit aloitti hommat perjantaina kannustalon poikien lähdettyä kotiin. Ensi viikolla pitäisi tulla kattotiilet. Viikonloppuna tuli reippaasti lunta, joten timpurit suosittelivat katon peittämistä kevytpeitteillä. Se oli siis tämän viikonlopun homma.

Keittiökaupat lyötiin muuten lukkoon Isku-keittiön kanssa. Myyjästä tosin ei ole mitään kuulunut sen jälkeen kun papereihin laitoimme nimet. Jätimme yhteydenottopyynnön viikko sitten. Toivoisin löytäväni Iskulta vielä kivemman näköisen laminaattitason. Lisäksi pyysin erittelemään tarjoukseen eteisen liukuovikaappien hinnan. Tarjoukseen kun voi vielä kuulemma tehdä muutoksia halutessaan.

K-raudasta tilasimme Uponorin lattialämmityksen, viikolla 1 pitäisi olla asennus. Toivottavasti toimitus ehtii saapua siihen mennessä. Lisäksi pyysimme K-raudasta tiilerin kulmaluukullisesta takasta ja Jäspin Ecowatista tarjouksen. Kiirettä helpottaakseni pyysin myös K-Raudan sisustussuunnittelijalta apua tupakeittiön, kylpyhuoneen ja ison vessan pintamateriaalien valintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti