keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Takkavalintoja

Eilen löysi paikkansa tontilla jätevesipumppaamo. Pumppaamo löytyi Sastecilta. Meltixillä olisi löytynyt aika paljon edellisempi vaihtoehto, mutta kaikkea ei ehditä kilpailuttaa tässä kiireessä. Autokatoksen pohjat pitäisi vielä tällä viikolla ehtiä tekemään. Samoin loput talon ulkopuoliset viemäröintityöt.

Tänään kävimme Tulikivistudiolla fiilistelemässä takkoja. Tulikiveltä Nammi olisi kaunis (lue kallis) vaihtoehto. Siihen saisi liitettyä myös lämmönsiirtojärjestelmän. Meille siis on tulossa vesikiertoinen lattialämmitys ja Ecowatti. Täytynee vielä käydä muuallakin pyytämässä takkatarjous. Yksi hyvävaihtoehto on ainakin Linnatulen kulmaluukulla varustettu Johannes. Kokemuksia emme vaan ole Linnatulen takoista kuulleet, joten se hieman vielä arveluttaa.

1 kommentti:

  1. Onnistuiko teillä hyvin tuo jätevesipumppaamon asennus? Serkkupoika juuri myös kertoi, että heilläkin on sellainen kesämökille hankinnassa. Eivät ilmeisesti ole vielä valintaa tehneet, mutta kovasti olisi mukava kuulla kokemuksia, jos teillä sellainen jo on. Meillä myös oli aikoinaan vaikea päätös tuon takan suhteen, tuli aivan ne ajat mieleen tästä! https://www.vevi.fi/jatevesipumppaamo_omakotitaloon_kesamokille.htm

    VastaaPoista