torstai 11. lokakuuta 2012

Ostoksia


Tuli käytyä sitten Kodin Terrassa tuplabonuspäivillä. Tarkoituksena oli hankkia kompostori ja  vaatehuoneen liukuovia varten kiskot. Kiskot löytyivät, vielä tarvitaan sopivaa vaneria tms. että päästään askartelemaan ovet.
Päädyimme kaupan halvimpaan kompostoriin, aika näyttää onko tuolla mitään käyttöä. Aika heppoiselta vaikutti Biolanin kompostorin rinnalla, mutta tässä tapauksessa hinta ratkaisi.Lämpökompostori Aerobin 200 De Luxe
Aerobin 200 de luxe


NetAnttilassa sattui olemaan varastontyhjennyspäivät ja päätin käyttää tilaisuuden hyväksi. Kauan kaipaamani verhotangot löytyivät verkkokaupasta.

Kirsch, Scala setti verhotanko
Kirsch Scala

Lyhyempi tanko 20€ ja pitempi 25€. Tähän toimituskulut päälle kotiin kannettuna. Ei paha hinta. Nyt kun löytäisi vielä sopivat verhot...

Nyt siis kompostorin kasaus hommiin.... Jos muuten löytyy kokemuksia kyseisestä kompostista (tai verhotangoista), niin otetaan vastaan kommentteja mieluusti:)


2 kommenttia:

  1. Miä kotiutin samat verhotangot Kodin Ykkösen alesta, vielä eivät ole seinille päässeet, joten kokemusta ei ole :D Kompostorin suhteen päädyttiin Biolanin harmaaseen Eco220-malliin, joka olis sopivasti alessa paikallisessa Starkissa jokin aika sitten.

    Ja olisi kiva nähdä lisää kuvia kodistanne :) Meillä muutto häämöttää reilun viikon päässä, ja odotan jo innolla, että päästään sisustamaan (loppusiivousta en niinkään innolla..). Terkuin Jonspe Eripurasten Rauhalasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Kuvia voisin laittaa taas lisää siivouspäivän jälkeen... On vielä vaiheessa sisustusasiat, eikä sisällä ole ollut juurikaan kuvattavaa:)

    VastaaPoista