maanantai 27. toukokuuta 2013

Projekti nimeltä autokatos on alkanut

Pitkästä aikaa taas jotain bloggaamisen arvoista asiaa.
Viikonloppuna saimme vihdoin kaivinkoneen aloittamaan autokatoksen pohjat. Katoksen paikalta löytyikin odotetusti vielä paljon kivitavaraa, jonka saimme siirrettyä naapurin tontille täyttömaaksi.



Perustus tulee Henrialta. Tarjouksen valuperustuksesta pyysimme myös Perustavalta, mutta jostain syystä emme tarjousta koskaan saaneet useista yhteydenotoista huolimatta. Huomenna tulee miehet laittamaan katoksen nurkkapisteet paikalleen ja sen jälkeen voi perustuksen tekoa aloitella.
Vielä pitäisi löytää jostain timpuri ja sähkäri. Yhden tarjouksen saimme jo sähköurakasta, mutta hinta oli sen verran korkea, että pyydämme vielä toisen tarjouksen.

Viikonloppuna kävimme Askosta tilaamassa uuden ruokailuryhmän. Toimitusaika tosin pöydässä on n. 5 viikkoa. Tampereen Askossa oli kaikki tuotteet -25%, lisäksi ruokailuryhmään saimme kotiinkuljetuksen. Ehkä ruokailuryhmän saavuttua uskallan julkaista muutaman kuvan tupakeittiöstämme.

Vielä pieni mainospuhe (ei sponsoroitu). Ostin Kärcherin ikkunanpesimen pitkän harkinnan jälkeen ja voin suositella laitetta muillekin. Nyt on talon kaikki ikkunat pesty. Ei mitään mukavaa puuhaa, mutta ikkunanpesin teki hommasta hieman nopeampaa ja miellyttävämpää. Josko ikkunat tulisi pesastua vielä toisenkin kerran tänä vuonna...