sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pienen pojan huone

Pojan huone on vihdoin saanut verhot ikkunaan ja uuden kotikutoisen maton lattiaan. Matto on ensimmäinen harjoituskappale, mutta ihan onnistunut. Samoin verhot ovat ensimmäiset, mitä uudella ompelukoneellani surautin. Laskosverhon ohje on omasta päästä, sillä en sopivaa löytänyt netistä. Maton ohje löytyi Kauhavan Kangasaitan sivuilta. Ohjetta piti hieman muokata, sillä kude meinasi loppua kesken...
Huoneen kalusteet ei tahdo löytää oikeaa paikkaansa, mutta ehkä toimiva järjestys löytyy ajan kanssa.




 
Kuisti on saanut myös ikkunoihin uudet pellavakapat. Otan kuvia kunhan saamme viimeiseenkin ikkunaan verhotangon.
 
Alkuviikosta pitäisi tulla Pirkanmaan keittiökalustetukulta tarjous kuistin penkistä, makuuhuoneen vaatekaapista sekä vaatehuoneen liukuovista. Olisin toivonut tarjouksen myös kylpyhuoneen seinälle sijoitettavasta pikku pyyhekaapista, mutta suosittelivat kääntymään Bauhausin puoleen.

Huomenna otamme koko perheen voimin pienen irtioton arjesta ja käymme katsomassa muumeja Tallinnan laivalla:)

torstai 11. lokakuuta 2012

Ostoksia


Tuli käytyä sitten Kodin Terrassa tuplabonuspäivillä. Tarkoituksena oli hankkia kompostori ja  vaatehuoneen liukuovia varten kiskot. Kiskot löytyivät, vielä tarvitaan sopivaa vaneria tms. että päästään askartelemaan ovet.
Päädyimme kaupan halvimpaan kompostoriin, aika näyttää onko tuolla mitään käyttöä. Aika heppoiselta vaikutti Biolanin kompostorin rinnalla, mutta tässä tapauksessa hinta ratkaisi.



Lämpökompostori Aerobin 200 De Luxe
Aerobin 200 de luxe


NetAnttilassa sattui olemaan varastontyhjennyspäivät ja päätin käyttää tilaisuuden hyväksi. Kauan kaipaamani verhotangot löytyivät verkkokaupasta.

Kirsch, Scala setti verhotanko
Kirsch Scala

Lyhyempi tanko 20€ ja pitempi 25€. Tähän toimituskulut päälle kotiin kannettuna. Ei paha hinta. Nyt kun löytäisi vielä sopivat verhot...

Nyt siis kompostorin kasaus hommiin.... Jos muuten löytyy kokemuksia kyseisestä kompostista (tai verhotangoista), niin otetaan vastaan kommentteja mieluusti:)